• Novinky

            • „Týždeň zdravej výživy“ - 16.10.2023 – 20.10.2023

            • Dôležitou vecou k dobrému a dlhému životu je zdravá výživa. Preto sa na našej škole uskutočnil „Týždeň zdravej desiaty“ a to od 16.10.2023 do 20.10.2023, zameraný na zníženie množstva sladkostí a sladkých nápojov, a zvýšenie množstva ovocia, zeleniny a čistej vody na desiatu. V tomto týždni sa žiaci snažili nosiť zdravé desiaty, či už to boli zdravé chlebíky, zdravé tyčinky, jogurty, tiež zdravé čaje, mlieko a najmä čistú vodu, ktorá je najzdravšia.
              Tí žiaci, ktorí dodržali nosiť a konzumovať zdravé desiaty sa stali víťazmi, začo získali zdravé celozrnné tyčinky a dobre si na nich pochutili.
               

            • Beseda s policajtkou

            • policajtka

              Dňa 23. októbra 2023 nás v rámci prevencie patologických javov navštívila príslušníčka policajného zboru. Žiakom našej ZŠ porozprávala mnoho užitočných informácií o šikanovaní, kyberšikanovaní, venovala sa zaujímavým témam z dopravnej výchovy, ktoré sa najviac týkali žiakov a to ako jazdíme bezpečne na bicykli, prečo treba dodržiavať dopravné značky a značenia, prečo musíme poznať pravidlá cestnej premávky, tiež sa venovala téme, ktorá sa týkala dôležitej práce polície. Odpovedala na otázky, ktoré jej žiaci kládli. Veríme, že táto beseda bola pre našich žiakov zaujímavá a poučná.